keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

009: Lämmin kesäpäivä




Tiitu aina sano, et pitää muistaa juoda!

    Otsikko on niin tylsä kun olla voi, mutta en keksinyt parempaakaan tänään. Aivot varmaan on off asennolla tai jotain, kun tuntuu ettei kirjottaminenkaan tänään luonnistu. Moni on varmasti huomannut, etten ole kirjoitellut taas hetkeen mutta syynä on siinä, että kesäloman tämä alku on ollut oikeastaan vain kesätöitä vaan. Kattelin tässä Vikelle taas vaihteeksi uusia varusteita, mutta pitää vähän vähennellä, kun muuten tulee hirveä lasku postissa jos tilaan nytten noita. Kattelin uusia vaaleanpunaisia pinteleitä tammalle, niin sopisi hyvin siihen uuteen satulahuopaan josta täällä onkin jo kuvia. Uudet päisetkin olisivat kiva, ja pitäisi ostaa tuo alaturpahihna Vikelle, kun vanha hukkui jonnekkin. Puuilossa tuo ei ollu kuin vitosen, mutta Hööksin sivuilla 3.50e, tilaan sen varmaankin sieltä sitten jos muutakin tilaan, muuten käyn Puuilosta ostamassa sen Vikelle ja jotkut uudet päisetkin voisi!

Uuden ulkoasunkin sain lopulta tehtyä tänne, jonka varmaan huomasitte kun epäsikiösotku oli tuossa, mutta nytten on tämmöinen kesäinen Vikke teema. Millonkas se ei olis Vikke teema, mutta kuitenkin. Vaihdoin noi otsikoiden yms väritkin violetti - pinkin sävymaastoon niin tulee vähän tyttömäisyyttä, kun sininen ei ole minun tammani väri. Vaikka ei sinisessä mitään vikaa ole, mutta vaihtelu virkistää!
Tämä potsaus jää oikeasti lyhyeksi, sillä aivot on sillä off asennolla ja tekstin kirjoittaminen ei onnistu, vaikka kyllä sitä asiaa olisi. Lupaan kumminkin ensikerralla kirjoittaa enemmän tai sitten ajattelin jos tekisin erillaisen potsauksen. Vaikkapa kuva tai varuste! Varmaan jompi kumpi olisi ihan kiva, vai mitä mieltä te olette? Vedetkin on sen verran lämpimät, että tamma varmaan nauttisi kun pääsisi sinne polskimaan ja kastelemaan minut. Mikäs sen hauskenpaa Vikestä olisi.

Leikin lentäjän tyttöä Viken kanssa tai si en

~ Tiitu & Vikke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti