perjantai 15. kesäkuuta 2012

010: Ratsaille ja uimaan!

Vikke posettaa <3

Eilinen päivä sitten hurahtikin Viken parissa ja kaverin. Ensiksi oli kunnon puunaus Vikkeä, ja piti tarkistaa miten ötökät olivat tammaa syöny. Ajattelin käydä ostamassa Vikelle silmille ötökkähupun tai vastaavan, vaikka tuskin tamma siitä tykkää. Epäilen, että ei. Ötökkä myrkkyjäkin pitäisi käydä ostamassa, etteivät pure tammaa. Tuntuu, että kaikki mahdollinen on loppu aina kun niitä tarvitaan. Tuleeko teillekkin usein semmoinen olo hevosten kanssa?

Vikken kanssa järvessä
Kumminkin varustin Viken reippaasti ja talutin asfaltti tien pätkän n. 200m tien laitaa pitkin. Onneksi ei liiku paljoa autoja ja Vikke ei niistä välitä. Tamman ohi meni pari autoa, mutta onneksi meillä täällä on ystävällistä porukkaa ja he osasivat jarruttaa kumminkin kohdallamme etteivät ajaneet vauhdilla ohi, vaikka Vikke ei olisi ollut moksiskaan. Mutta aina turvallisempi olo, kun auto ohittaa hitaasti kuin 100km/h painaen ohi! Sitten päästiin tielle, jossa ei liiku ikinä ketään. Rauhallinen hiekka tie, jota pitkin käveltiin ja vähän ravailtiinkin eteenpäin, kunnes käytiin lenkki heittämässä aika rauhallisesti, sillä päivän koho kohta oli päästä heittämään talviturkki Viken kanssa! Kun ei tammakaan ole uinut vielä tänä kesänä ollenkaan.



Kuvauksellinen tamma? <3
 Vikke oli aivan onnessansa päästessänsä järveen, voitte uskoa! Tamma oli vaikeampi saada sieltä pois, kun mennä sinne. Aluksi kyllä tamma oli sillein: ''En mene!'' mutta kun vähän anto pohkeita ja Vikke tajusi, että vettähän se vaan on sitten se oli menoa. Tammalla ainakin oli hauskaa niin oli kyllä minullakin, kun sai pestä hiet pois ja ötökät. Lopulta kaiken hauskanki piti päättyä, ja oli aika laittaa takaisin minun bikinien päälle vaateet ja lähteä ratsastamaan Vikellä tallia kohden. Onneksi menen lauantaina varmaankin Viken luokse toisen kaverin kanssa niin päästään uimaan treenin jälkeen. Mutta siitä sitten lauantaina enemmän, jos nyt ehdin ratsastamaan.

 ~ Vikke ja Tiitu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti