lauantai 16. kesäkuuta 2012

011: Maastoilu, liinausta ja tippuminen!




Kuva ei ole tältäpäivältä, mut namnam.

Mistäköhän aloittaisin lauantai illan tapahtumat. No varmaankin siitä, että menin tallille niin kuin torstaina sanoinkin asiasta, että olisin mennossa sinne. Vikke siellä jo odotti innokkaana höristen vastassa, kun saavuin tallille kaverini P oli kanssa mukana. Haettiin sitten Vikke tarhasta ja ruettiin harjailemaan tammaa. Tosin Vikessä ei ollut mitään mitä harjattavaa joten saatiin kaverin kanssa nopeasti varustettua tamma. Sitten lähdettiin maastoilemaan, mutta siitä ei tullut mitään itikoiden takia joten palattiin pois. Kun Vikkekin hyppi puoliksi pystyyn ja veti jarrut pohjaan yhdessä kohdassa epäilen, että siellä oli jotain koska tamma oli ihan hermona ja olemme ennenkin käyneet siellä eikä ole ollut ongelmia. Palasin sitten sinne tallille ja mentiin pelloille ratsastamaan. Liinasin kaveriani, kun P meni ekaa kertaa Vikellä eikä se kenttä ole nytten käytössä.

Liinaus alkoi hyvin kaverillani ja kaikkia kolmea askellajia mentiin, kunnes kaverini tasapaino jotenkin horjahti laukassa en edes tiedä mitä tapahtui, kun se kaikki tapahtui niin vauhdilla. Kaverini tipahti ruohikon sekaan ja Vikke jäi aluksi pällistelemään itsekkin, että mitä tapahtui. Mutta lopulta tamma päätti rueta syömään vihreää heinää. Kaverilleni ei kumminkaan sattunut mitään enemmän tuo tuntui naureskelevan kuin valittelevan kipeää paikkaa. Jatkoimme sitten liinausta Viken kanssa ja loppu aika sujui hyvin. Lopulta käytiin järven rannalla vähän viilentämässä jalkoja ja sitten tallia kohden kaverini ratsasti. Kulin vain mukana vierellä siinä sitten. Pitkästä aikaa en mennyt Vikellä, vaan joku toinen ratsasti sillä. Se oli kyllä jotenkin hmm. miten sen sanoisin. Oudon tuntuista, kun on tottunut vain mennä Vikellä.

Tosin ehdin, kyllä ratsastella Vikellä itsekkin tänään alkukäynnit sen maaston ja laukkaillakkin, mutta annoin enimmäkseen kaverini mennä. Koska itse ehdin ratsastella Vikellä useita kertoja, vaikka nuo kesätyöt vievätkin aikani aika tiukille. Maanantaina kun alotan yhdessä paikassa, jota en netissä mainosta kumminkaan. Lenkiltä päästyä Vikke sai vielä pesun ja harjauksen. Pari leivänpalastakin herkkuja tamma sai, vaikka en ole nytten taas vähään aikaan antanut sille herkkuja palkinnoksi sillä Vikke saisi pysyä hyvässä kunnossa. Annoin Viken syödä siinä sitten vihreää, kunnes vein tamman takaisin tarhaan kaverinsa luokse, joka oli kyllä huomion kipeä!

Semmoinen päivä meillä, kumminkin tänään oli Viken kanssa. Vauhtia, tippumista ja muuta kivaa mahtui ratsastusreissulle. Ehkä ens kerralla ei tulisi mitään tämmöstä, vaan olisi rentoa meiningiä. Toivon, että pääsen uimaan Viken kanssa taas ensi kerralla. Jos siis vain sää ja muut jutut sen sallii. Sillä uiminen ja uittaminen on todellakin Vikestä ja minusta hauskaa puuhaa. Saa molemmat rentoutua ja samalla se kehittää lihaksia molemmille.



Ei tältä päivältä. Vikke <3
 ~ Vikke & Tiitu

2 kommenttia: