sunnuntai 18. elokuuta 2013

0105: En vain keksi otsikkoa

Ensinnäkin, jos teitä ei kiinnosta tälläinen lifestyle postaus joka ei liity ollenkaan hevosiin voitte skipata postauksen yli. Alkusaarnan jälkeen sitten mennäänkin asiaan. Postauksien tiheys on harventunut olette varmaan huomannut, koska mulla jää todella vähän aikaa kirjoittaa ja olla koneella. Kumminkin aina kuin mahdollista yritän kirjoitella ja sitten tehdä kattavempia pitempiä postauksia teille. Koulu tulee viemään todella paljon nyt aikaani, kun suoritan kaksoistutkintoa ja minulla on pidempiä päiviä koulussa mm. 8h päiviä, jonka jälkeen ei oikeasti jaksa paljoa mitään tehdä tekisi vain mieli painaa aina pää sinne tyynyyn varsinkin jos tiedän että seuravaana päivänä samanlainen edessä.

Ajattelin myös tehdä myday postausta kuvamuodossa, ehkä videoversiona, kun kerkiän. Jos teitä vain mahdollisesti sattuu tälläinen kiinnostamaan, joten laittakaahan kommenttia. Muutenkin olisi mukava kuulla erikoispostaus ideoita ihan kommentteina teiltä niin vosin sellaisia toteutella tässä, kun on mahdollista.

Tänään tuli myös tehtyä Instagram myös minulle, joten jos teitä kiinnostaa seura siellä minua niin löydyn nimeltä tiiias joten sinne siis vaan seuramaan, jos haluatte. Vielä en ole paljoa kerennyt sinne laitella, mutta laittelen näillä näkymin sinne kuvia, kun kerkeän jonkun verran että sieltäkin jos kiinnostaa käydä katsomassa niin tulee sitten hieman myöhemmin löytymään kuvia sekä videoita näillä näkymin. Tottakai sinnekkin kommentit ovat sitten kuviin tervetulleita samalla tavalla kuin tänne blogin puolelle.

Huomenna sitten vähän kattavempaa postausta hevosteluista sun muusta. Tänä iltana vielä tälläinen pikapäivittely tänne blogin puolelle etten ole kadonnut minnekkään vain postauksia on tulossa teidänkin iloksenne. Loppuun vielä maistiainen tulevasta puhelimen tyhjennys postauksesta:
Meidän hauveliini:)

1 kommentti: