lauantai 27. lokakuuta 2012

026: Pakkasilmassa ratsastelua

Tällä kertaa ei tule kovinkaan paljon tekstiä, sillä en ole sillä tuulella taas, että jaksaisin kirjoitella pitkää stooria teille. Joten saatte nauttia suurimmaksi osaksi kuvista tällä kertaa. Saavuin tallille noin kahdentoista pintaan. Kunnolla mitään lunta ei vielä täällä ole, mutta pakkasta oli jo semmoinen -6 astetta, kun lähdin tallille. Se ei kumminkaan minua estänyt lähtemästä, vain piti enemmän vaatetta etsiä päälle ja viimein se toppatakkikin piti kaapista kaivaa esiin. Tähän asti olen koulussakin nahkatakilla sinnitellyt. Uudet kengätkin tulossa talvea varten postissa, kun tulisivat jo pian. Mutta siitä ei sen enempää kumminkaan.

Tältä näyttää meillä.
Vikke olikin tarhassa pyöreän kaverinsa kanssa. Jäin Vikkeä kuvailemaan ennen kuin lähdin ratsastelemaan tammalla. Valitettavasti en saanut kuvaajaa mukaan, joten ratsastus kuvia ei ole. Harjailin Viken ja heitin fleece-loimen selkään ja lähdettiin ratsastamaan. Lähdettiin rennolle maastoreissulle pelloille. Ratsastelin tammalla sitten peltoja pitkin käyntiä aluksi vain. Lopulta otettiin vähän ravia ja laukkojakin tuli nosteltua tamman kanssa. Kylmä tuuli aina välillä tuntui inhottavalta, mutta onneksi tamma oli sen verran lämmin niin ei itsellekkään kylmä tullut, kun satulaa minulla ei ollut.

Poseeraus
Vikke näytti lenkin jälkeen tämmöiseltä
On se suloinen tavallansa?
Taidekuva
Vikke
Lenkin jälkeen kuvailin Vikkeä jonkun verran, ja tuossa ylempänä onkin muutamia kuvia siitä määrästä mitä oikeasti otin. Vielä loppuun laitan Viken tarhastakaverista pari kuvaa. Tekstiä tuli tällä kertaa vähän, mutta se tuskin haittaa, kun kuvia on sekin tekstin edestä.

Se nauraa mulle tai Vikelle.
Katokkaa nyt, mikä suloinen pallero se on
~ Vikke & Tiitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti