maanantai 12. marraskuuta 2012

028: Uusi banneri + kuvia syyspäiviltä

Tässä, on nytten ollut yksi ennen tätä uutta banneria välissä, mutten ollut tyytyväinen siihen, joten uusi oli pakko saada. Voin sanoa, että tykkään itse nytten tuosta neutraallisemmasta bannerista, vaikka vaaleanpunaista silti esiintyy siinäkin mukana muttei läheskään niin paljoa. Taustakaan ei ole hirveän räikeä tai kuviollinen, en tiedä mitä tykkäätte, mutta itse ainakin tykkään tuosta uudesta enemmän kuin vanhasta. Kommenttia saa laittaa bannerista tulemaan, jos haluaa vaikka tähän postaukseen. Mutta muistetaan asialliset kommentit, sillä jokaisella on oma makunsa ja sitä tulee kumminkin kunnioittaa.
Osa saattoi huomata, että Vikke ja Tiitu tekstin perään on ilmestynyt myös ' + veera ' ja Veera ponista tulee oma alasivunsa niinkuin Vikelläkin on. Kirjoittelen silloin tällöin myös Veera ponin kanssa puuhailusta. Mutta kumminkin tämä tamma esiintyy vain sivutähtenä Viken rinnalla blogissa.

Itse sairastuin tuossa viime viikolla ja sain antibiottikuurin + kauhean flunssan niin en ole tänne sitten ehtinyt ja jaksellut kirjoitella. Nytkin tulee tämmöinen pikapostaus, koska on kaikkia kokeita taas koulussa joten pitäisi olla oikeasti niihin lukemassa, eikä koneella istua. Mutta en jaksaisi millään nyt kokeisiin lukea, mutta kouluunkin on jaksettava panostaa..

Kuvia tältä syksyltä, kaikki eivät Vikestä tai minusta. Myös muitakin.

''Ei etäisyys, ei vuodetkaan, ei mikään meitä erota. Kun hetken vain sut pitää saan<3 ''
Päästiin lentämään hyvän kaverini kanssa yksityis pien. lentokoneella, maisemat oli hulppeat!
Suloinen pikku chihu neitini, pinkkiä silläkin! On ollut Viken luona tallilla parikin kertaa mukana.
Syksyinen kuva, vettä ja värikkäitä lehti, sitähän se syksy on.
Kuva on ollut täysi vahinko, eikä tarkoitus ole edes ollut kuvata mitään pikku lintua..
~ Vikke ja Tiitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti