sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

046: Videopostaus

Niin kuin otsikko kertookin, tällä kertaa kokeilin vähän erillaisempaa tapaa tehdä postauksia. En sitten tiedä, mitä te lukiat tykkäätte ja valitettavasti youtube tuhosi videon laadun joten pahoittelen siitä. Oma ääneni kuulostaa aikas typereltä, mutta kommentteja otetaan vastaan. En rupea sen tarkemmin selittelemään videota, ettei mene aivan kokonaan tekstipainotteiseksi tämä postaus.

Kumminkin siis, tietyistä syistä en pystynyt itse ratsastamaan ja vaikutti Vikkeen sillä halusin kummin kokeilla tammaa itse, joten noustessani selkään tamma vähän veti oireita ilmeisesti siitä, etten pystynyt ratsastamaan tasaisesti ja käyttämään pohjetta. Sillä vasen jalkani ei vielä oikein kestänyt rasitusta, joten seuraavana päivänä jalka sitten on aika kipeä ollut, ettei parane paljoa tällä jalalla kävellä.

http://www.youtube.com/watch?v=tfCWCuamgJM

En saa jostain syystä video kuin linkkinä laitettua, kone on nytten vastaan. joten tuosta pääsette suoraan videopostaukseen.

Mitä olette mieltä? Lisää tälläisiä, ei enää tälläisiä? Mitä piditte? Oliko hyvää vaihtelua tavalliselle tekstipostaukselle tai kuva?

~ Tiitu & Vikke

1 kommentti:

  1. http://i-am-the-king-of-my-life.blogspot.fi/2013/03/haaste.html linkkasit blogis ku kysyin haastettavia blogeja nii täs ois:) tai sitte se oli sun kaveris:D

    VastaaPoista