keskiviikko 29. tammikuuta 2014

0150: Vimarilla ja Vikellä jäällä

Varustin Viken reippaasti ja lähdettiin peltoja pitkin jäälle ratsastelmaan. Pellolla nostinkin yhden laukan jopa tammalla ja sain maistaa sellaista pukkia, että ei ollut lähellä oman tasapainon menettäminen ja mätkähtäminen satulasta maahan. Pöhlö-energiaa tammalla ainakin oli, sen minä oikeasti huomasin.
Mitä yhteistä on ratsastajalla ja ponilla? - Ilmeet.
Molemmat nauttii!
Päästiinkin sitten jäälle laukkailen tammalla pitkän pätkän menemään jäätä pitkin. Huippu hauskaa minulla ainakin oli, ja sen voi myös päätellä Vikestä oliko myös tammalla hauskaa. Taisi nauttia, kun pääsi kovaa menemään. Kukapa sitä ei nauttisi, kun pääsee tekemään jostain mistä tykkää. Vikke pääsi laukkailemaan sydämmensä kyllyydestä. Tammaa kyllä vähän pelotti moottorikelkan luona seisovat tutut kasvot. Viken taisi leikkiä vähän säikkyä. Elli kävikin varustamassa Vimarin ja ratsasti peltoja pitkin jäälle. Hyppäsin Vimarin selkään puolessa välissä ja mentiin vähän kevyttä ravia takaisin Vimarin omistajan luokse. Elli ratsasteli ihan vain käynnissä Vikellä perästä. Vimarin omistaja kävikin selässä ja itse pääsin vähän laukkailemaan Vimarilla. Josta kuvia muuten onkin! Super hauskaa oli, ja kyllä Vimarikin nautti, kun pääsi laukkaamaan sydämmensä kyllyydestä. Jäällä, oli jälleen kerra tosi hauskaa kaikkien mennä. Ei vauhti pelottanut kenenkään päätä!

Vimaria vähän pelotti moottorikelkan ääni ja koko kapistus toisin kuin Vikke ei ollut moksiskaan. Katsoi enemmin kelkkaa typeränä ja mitättömänä. Diiva neiti Vikke se taitaa olla asialla taas. Kumminkaan en voi sanoin kuvata tätä hauskuuden tunnetta, joten nauttikaa enemmin kuvista ja toivottavasti niistä heijastuu myös teille fiilis menosta!
Vimari <3
Hei me lennetään :D

2 kommenttia: