tiistai 25. helmikuuta 2014

0164: Arvontaa ja mainostusta


Moni on varmaan jo huomannut vasemmalle ilmestyneet ratsastushousut. Sitä klikkaamalla pääset äänestämään Hööksin järjestämää kilpailua, meidän asukokonaisuutta. Asukokonaisuuteemme kuuluu tyylikkäät siniset ratsastushousut, pinkin värinen huppari pienillä tyylikkäillä yksityiskohdilla, JH Collectionin ruskeat ratsastussaappaat jotka ovat sen verran tyylikkäät, että kelpaa muuallakin kuin kotitallilla esitellä, sekä sininen toppaliivi kevään treenjä varten. Alkaa olla jo liian kuuma pikku hiljaa mennä untuvatakilla, joten lämmin toppaliivi varmasti pitäisi lämpimänä hikitreeneissä hevosten kanssa ja olisi hieman kevyempikin ratsastaa ja treenata.

Hööksin sponsoroimassa kilpailussa, voi äänestää vain kerran yhtä asukokonaisuutta. Mutta miksi juuri meitä pitäisi sitten äänestää kun osallistujia on paljon? Meillä niin ratsastaja kaipaisi tuota toppaliiviä näille kevään lämpimille treenikeleille, sekä Vilma kaipailisi uusia suitsia. Ja ennen kaikkea, teille lukijoille olisi mukava järjestää vähän arvontaa pystyyn. Jotain pientä kivaa ja yllätystä, joka käy sekä tytölle että pojalle olisi luuttavammin Hööksistä sitten tulossa arvontaan. Kumminkaan mitä se on, en vielä paljasta, se olkoot yllätyksenä.

Osallistumis ohjeet tulisivat tässä:
Yhden arpalipun saat, kun käyt tykkäämässä asukokonaisuuttani (Tiia Dimitrow) nimellä.
Toisen arpalipun saat olemalla blogini rekisteröitynyt lukija!
Kolmannen arpalipun saat, kun mainostat blogissasi asukokonaisuuttani.

Komentoi tähän postaukseen nämä:
Etunimesi:
Sähköpostiosoitteesi:
Kerro montako arpalippua: (jos mainostat blogissa, niin linkkaa blogisi kommenttiisi)

Arvontaa ei järjestetä, jos osallistujia ei tule tarpeeksi. Kiitos kaikille jotka äänestävät ja osallistuvat arvontaa! Iloisia lukuhetkiä kaikille. Arvonta päättyy 23.3.2014!

4 kommenttia:

  1. Riina
    riinabbi1@gmail.com
    2 arpaa :)

    VastaaPoista
  2. Ella
    pysteliina@gmail.com
    2 arpaa
    ----------------------------------------------------------------------------------
    http://pysteliina.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    Lisäksi haastoin sut :)

    VastaaPoista