perjantai 28. helmikuuta 2014

0165: Meidät löytyy myös Facebookista!

Hiihtoloma alkaa ja nyt saa vain nauttia heppojen kanssa huoletta viikon. Tosin kelit, eivät ole mitkään parhaimmat koska meillä ainakin kenttä ja tallinpihamaat on jäätiköllä. Näinköhän siellä pysyy edes pystyssä, voi huoh. Varmaan joutuu tekemään vain taluttelulenkkejä heppojen kanssa, ja jos pellot olisivat edes jossain kunnossa pystyisi siellä sitten treenailemaan. Mä niin tykkään kevään keleistä, huomatkaan sarkasmi. Kumminkin teille iloinen asia, jotka olette facebookissa, meidät löytää nyt myös sieltä! Lisäilen kumminkin sinne varmaan aktiivisemmin kuvia kuin ehdin blogiin kirjoittaa. Joten käykäähän kurkkailemassa sieltä ja tykkäilemässä meidän facebook sivusta. 

Moni varmaan miettii miksi tein facebookiin meille omat sivut. Yksinkertainen syy on siinä, että välillä minua suorastaan harmittaa, kun en ehdi kirjoittamaan teille postauksia niin nopeaan. Facebook kumminkin kulkee kaikkialla mukana ja pystyn päivittämään sitä iphonellakin liikkuessani. Joten tästä pääset facebook sivuille. Kätevä sosiaalinen media, jonka toivon hyödyttävän myös teitä rakkaat lukijat. Kumminkin tiedän, että monet täällä odottavat videoita sekä kuulumisia aina.
Facebook, ei ole ainut sosiaalinen media josta meidät löytää. Meitä voi myös seurata Youtubeen kautta, sekä Instagramin. Youtubeehen pääset tästä ja Instagramissa pystyt seurailemaan meitä puolestaan tätä kautta. En tiedä, mitä mieltä te olette tästä facebook ideasta. Mutta toivottavasti innostutte seurailemaan myös sitäkin kautta. Lupailen päivitellä sinne mahdollisimman paljon kuvia ja lyhyviä kuulumisia sekä tietysti mainita jos blogiin on tulossa jotain uutta. 
Onkos kenelläkään hiihtoloma muuten alkanut, ja onko erityisiä suunnitelmia? Onko joku lähdössä ihan ulkomaille teistä lukijoista lämpimään loikoilemaan? Me jäämme tänä vuonna Suomeen. Kovasti oli suosittu tuo videpostausta tallipäivästä, joten yritän tässä hiihtolomalla saada senkin toteutettua, jos ei nyt älyttömän kiire tulisi. Shoppailtua tulikin hevosille kaikkea, ja voin jo vähän paljastella, että viiden viikonpäästä pitäisi postista tulla jotain kivaa pakettia tuolta Saksasta meille. Kuka arvaa oikein, mitä siellä on?;)
Viken jätti pukki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti