tiistai 2. joulukuuta 2014

2. Joulukalenteriluukku


Ramona ponin kuvat koristavat nytten joulukalenterin 2 luukkua tänään. Viikonloppuna meillä näytti tältä. Oli sumuista niin kuin kuvista näkee eikä luntakaan satannut. Ei ollut ei yhtään jouluista. Hööksilläkin pitäisi ehtiä käydä niin saataisiin joulujuttuja ostettua. Sitten joulukuvaukset pystyyn ja yksi luukuista voisikin sisältää joulukalenterissa pelkkiä jouluisia kuvia. Tämä postaus painottuu nytten vain höpöttelyyn ja Ramonan muutamaan kuvaan. Ehdotuksia otan vastaan joulukalenterin luukkuihin. Videoita on ainakin tullossa jonkun verran, mutta haluaisitteko My Dayn kanssa? Mielipidepostauksia olen myös alkanut kirjoittelemaan teille ajan kanssa. Ehkä saatan jonkun kisankin järjestää, miltähän kuulostaisi tälläinen joulukalenteri teistä?


4 kommenttia:

  1. Tee mahollisimman paljo videoita esim: myday, tallinesittelyvideo(jos voit/saat), videopostaus, joulukoristeluvideo. Siinä nyt muutamia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minäpäs yritän toteutella teille mahdollisimman paljon videoita :) Tallinesittelyvideon voin toteuttaa! kiitos ideoista yritän toteutella niitä tässä joihinkin luukkuihin :)

      Poista
  2. Ihana poni ja kivoja kuvia! :) Ei ole kovin jouluista keliä täälläkään, mutta sellaista tää suomen talvi tuntuu olevan, hyvin vaihtelevaa ja välillä hyvinkin synkkää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä Suomen talvi on kyllä yhtä tuskaa.. Tulis nytten sitä lunta niin sais vielä kivempia kuvia! :) Kiitoksia paljon! Ramona, on kyllä aika suloinen kuvattava kohde mutta käveli koko ajan perässä niin linssilude ei ollut helppo kohde :D

      Poista